Mitä antaa miehelle lahjaksi

Vinkkejä miehen syntymäpäivälahjaksi

Se mitä miehelle voisi ostaa lahjaksi, ei ole mikään helppo tehtävä. Jos ei tunne kunnolla miestä niin tehtävä on entistä vaikeampaa. Omalle miehelle, isälle, veljelle tai muulla läheiselle on helpompi ostaa lahja, kun tietää hyvin millaisesta he pitävät. Hyviä vinkkejä voi silti miettiä, kun etsii lahjaa.

Nuori mies

Jos syntymäpäiväsankari on nuori mies, hänelle mieluisia lahjoja voisivat olla lahjakortti johonkin vaateliikkeeseen tai muuhun nuorten suosimaan kauppaan. Jos lahjan antaja ei itse ole nuori tai muuten seurannut nuorten viimeisimpiä trendejä, valmiiksi ostettu vaate tai muu ei usein onnistu niin että saaja siitä pitäisi. Parasta on antaa nuorelle miehelle siis lahjakortti. Toinen vaihtoehto on antaa rahaa, koska nuoret usein ovat vielä opiskelijoita ja heille ylimääräinen raha on aina tervetullutta. Rahan ja lahjakortin lisäksi voi ostaa jotain pientä vielä lisäksi, jotta lahjan antajakin saisi antaa jotain konkreettista, joka jäisi syntymäpäiväsankarille mieleen. Senkin keksiminen vaatii sen että tuntee nuoren miehen paremmin.

Villapaita lahjaksi
Villapaita on tyylikäs, ajaton lahja

Keski-ikäinen mies

Keski-ikäiselle miehelle raha ei yleensä ole hyvä lahja. Se voi jopa loukata, kun kyseessä on jo aikuinen mies, jonka pitäisi olla työssä, jossa tienaa hyvin elääkseen. Ja jos ei sillä hetkellä sattumalta ole niin rahan saaminen voi tuntua silti huonolta. Keski-ikäiselle miehelle voi viedä vaikka hyvää viskiä ja sikarin. Sen ikäinen mies osaa jo varmasti itse ostaa vaatteensa ja muut tarvitsemansa tavarat, joten tällaiset kulutustavarat voisivat olla hyvä lahja. Jos haluaa antaa, jotain joka jää hänelle muistoksi niin lahjaan voi yhdistää vaikka kristalliset viskilasit.

Iäkäs mies

Iäkäs mies voi jo ajatella että hänen iässään tavaralla ei ole enää juuri merkitystä, koska hautaa niitä ei saa kuitenkaan mukaan. Jos tuntee miehen hyvin ja on viettänyt hänen kanssaan paljon hyviä hetkiä ja käynyt jopa matkoilla yhdessä niin yksi lahja voisi olla elokuva hänestä. Hänestä löytyy varmasti paljon kuva- ja videomateriaalia, jos on hänen seurassaan ollut paljon vuosien varrella. Materiaalin voi myös kerätä muilta hänen tutuiltaan. Lähes kaikista ihmisistä löytyy jotain, josta voisi kerätä videoksi asti materiaalia. Videon voi osatessaan tehdä itse, pyytää apua joltain tai sitten tilata sen joltain firmalta.

Elämänkerta dokumentti
Vanhemmalle miehelle voi antaa dokumentin hänestä itsestään lahjaksi

Urheilusta pitävä

Jos mies pitää urheilusta ja tietystä tai tietyistä lajeista, lahja on helppo valita liittyen nimenomaiseen urheiluun. Jos lajina on vaikka jääkiekko niin hänelle voi ostaa hänen lempi joukkueen peliin lipun ja vaikka ihan VIP-puolelle. Jos hänellä ei vielä ole joukkueen pelipaitaa niin sekin olisi varmasti mieluinen lahja.

Kulttuurista pitävä

Jos mies pitää kulttuurista ja musiikista niin lahjakin voisi liittyä niihin. Se voisi olla lippu johonkin teatteriesitykseen tai konserttiin. Jos hänen lempi artistilta on sattumalta ilmestynyt levy vasta, niin sellaisenkin voisi hänelle ostaa. Kannattaa selvittää kuitenkin ettei hänellä sellaista jo ole.

Tyylitajuiselle miehelle

Jos haluat itsekkin nauttia miehesi syntymäpäivälahjasta, on hänen ulkonäköönsä liittyä lahja silloin paras valinta! Samalla voit hieman vihjata hänelle, että kaiken ikäisten tulisi pysyä ajan hermolla, ja että muodikasta puolisoa on mukavampi katsella. Joku kiva, tyylikäs villapaita on esimerkiksi ajaton ratkaisu. Tai jos miehesi tykkää laittaa hiuksiaan, uudella hiusvahalla voi varmasti saada ihmeitä aikaan. Sinä tunnet hänet parhaiten, joten osaat varmasti valita oikein!

Rauhallinen kotona viihtyvä

Jos mies on rauhallinen ja viihtyy paljon kotona niin hänelle ei voi ostaa lahjaa, jonka takia hän joutuisi lähtemään vaikka konserttiin tai ravintolaan syömään. Hänelle voi ostaa vaikka lahjakortin johonkin nettikauppaan ja hän voi sitten kotona ollessaan sieltä tilata jotain. Nettilahjakortti voi olla myös sellainen, että sillä voi tilata kotiin jotain hyvää ruokaa.

Hyvä lahja riippuu siis paljon miehen iästä ja luonteesta. Mies pitää tuntea, jotta hänelle voi ostaa jonkin henkilökohtaisen lahjan. Muuten lahjan pitää olla jotain yleisempää, joka sopii lähes kaikille miehille.